Зали

Вашият ритъм започна да се ускорява?!

Може ли да устоите?

Включете се в играта и почувствайте несравнима тръпка, предлагана от голямото разнообразие от забавления, денонощно, седем дни в седмицата. Възползвайте се от нашите атрактивни промоции и интригуващи игри с награди, които организираме за нашите клиенти.

Зала на бул. „Т. Александров“ № 14

Бъдете наш специален гост в изтънчената обстановка на Бинго „Анел“. Стилен интериор, артистичен дизайн и перфектно обслужване от професионално обучен персонал, бинго, 10 слот машини, електронна рулетка. Опитен екип осигурява на гостите на Бинго „Анел“ първокласно обслужване и разтоварваща атмосфера.

Всички играчи могат да се възползват от голямото разнообразие от качествени напитки и коктейли предлагани в бара, както и от превъзходните специалитети предлагани в ресторанта към хотела. Независимо дали сте любител на класиката и предпочитате да опитате късмета си с бинго или сте авантюристично настроен, обичащ игрите с висок риск като Американска Рулетка, при нас клиентът намира всичко онова, което търси. Всяка от игрите предлага разнообразие от минимуми и максимуми, за да бъде достъпна за всеки играч. И не забравяйте в Бинго „Хотел Анел“ има толкова много начини да се забавляваш.

Зала на бул. „Витоша“ № 31-33

В сърцето на столицата се намира Бинго зала Анел. Тя е разположена на бул. Витоша № 31-33 и впечатлява посетителите си със стилен и модерен интериор, артистичен дизайн с обща площ повече от 200 кв. м. и перфектно обслужване от професионално обучен персонал, който осигурява на гостите на Бинго „Анел“ първокласно обслужване и разтоварваща атмосфера. На разположение са 40 игрални автомата и 60 игрални места за Бинго. Всички играчи могат да се възползват от голямото разнообразие от качествени напитки и коктейли предлагани в бара. VIP зала в която може да се насладите на популярни личности, които идват и изнасят уникални шоу програми.

Освен електронно бинго, в залата има и 27 слот игри, така че залагащите ще останат напълно доволни. И, ако до този момент не сте посещавали тази зала, то тогава имат картбланш да го направите.